Workshop Stressvrij werken met Tijdsurfen’
met Paul Loomans

Heb je het gevoel dat je niet toekomt aan de belangrijke taken? Verlies je door de stress het plezier in je werk? Word je ‘s nachts wakker denkend aan alles wat je nog moet doen? Word tijdsurfer en ervaar rust en voldoening!

 

De workshops worden begeleid door Paul Loomans. Er zijn twee opties:

 • de workshop tijdsurfen online via Zoom in 5 avondsessies
 • een weekend in een klooster in combinatie met Zenmeditatie.

Online via Zoom, vier avonden
plus een terugkomavond

Weekendworkshop in een
klooster in Gelderland of Utrecht

 •  Van 16.30 – 18.30 uur of 19.30 – 21.30 uur
 • Maximaal 10 deelnemers,
 • Veel persoonlijke aandacht,
 • Tussentijds extra emailondersteuning
 • Maximaal 14 deelnemers,
 • Van zaterdagochtend tot zondagmiddag,
 • Met zenmeditatie (ook voor beginners) en tijdsurfen
 • Rustgevend en verrijkend
oktober 2023

Weekendworkshop ‘Stressvrij leven met Tijdsurfen’ i.c.m. zenmeditatie, VOL

Weekendworkshop van zaterdagochtend 14 oktober tot en met zondagmiddag 15 oktober 2023 in het voormalig klooster Samaya in Werkhoven. Er is plaats voor maximaal 14 deelnemers. Je leert en oefent de 7 aanwijzingen van ‘Stressvrij leven met Tijdsurfen’. Je gaat tijd ervaren als iets waarvan je kunt genieten in plaats van iets waarvan er steeds te weinig is. De meditatie is gebaseerd op zenmeditatie. Beginners zijn ook van harte welkom. Naast de workshop is er ook tijd voor jezelf en aandacht voor de omgeving.
14 okt - 15 okt
Klooster Samaya
november 2023

Vijf avonden Workshop Stressvrij werken met Tijdsurfen via Zoom

De workshop Tijdsurfen duurt 4 avonden plus 1 terugkomavond: dinsdag 21 en 28 november, 12 en 19 december 2023 en 9 januari 2024 van 19.00 - 21.00 uur. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. De workshop kenmerkt zich door een aangename sfeer en een heldere methode. De uitwisseling met de mededeelnemers is stimulerend en motiverend en de persoonlijke begeleiding helpt om over eventuele hobbels heen te komen.
21 nov - 09 jan
19:00 - 21:00
Zoom
april 2024

Weekendworkshop ‘Stressvrij leven met Tijdsurfen’ i.c.m. zenmeditatie

Weekendworkshop van zaterdagochtend 20 april tot en met zondagmiddag 21 april 2024 in het voormalig klooster Samaya in Werkhoven. Er is plaats voor maximaal 14 deelnemers. Je leert en oefent de 7 aanwijzingen van ‘Stressvrij leven met Tijdsurfen’. Je gaat tijd ervaren als iets waarvan je kunt genieten in plaats van iets waarvan er steeds te weinig is. De meditatie is gebaseerd op zenmeditatie. Beginners zijn ook van harte welkom. Naast de workshop is er ook tijd voor jezelf en aandacht voor de omgeving.
20 apr - 21 apr
Klooster Samaya
Geen evenementen gevonden!

Wat tijdsurfers zeggen

Paul Loomans

Ik ben oprichter van De StressOntknoping en heb een toegankelijke methode ontwikkeld om stress te reduceren en vanuit innerlijke rust te leven.

 

Ik heb twee boeken geschreven:

 • ‘Ik heb de tijd, handleiding in tijdsurfen’ (2013, bekroond als beste spirituele boek van het jaar, vertaald in 7 talen)
 • ‘Goed gevoel, emoties als medicijn (2016)

Als coach en trainer begeleid ik mensen en organisaties in workshops, trainingen en lezingen.


Ik ben zenmonnik sinds 1982 en heb een gezin met drie kinderen. Mijn loopbaan ben ik begonnen als acteur en regisseur. Sinds 2006 beschouw ik het als mijn missie om het stressfenomeen te ontrafelen.

 

De acteur in mij is nog steeds actief in mijn huidige werk. Mijn aanpak is beeldend en interactief. Je leert al doende. De sfeer in mijn workshops is veilig en luchtig.

Zie ook onze andere opties

Steeds-sneller