Marco Bogers, Trainer

Tijdsurfen is een antwoord op de stress die in deze tijd onze levens insluipt. Het is een door de tijd beproefd recept voor meer rust in je hoofd, en tegelijkertijd meer dingen gedaan krijgen.

Als trainer, teamcoach en auteur help ik al vele jaren mensen met meer impact en voldoening te werken. Ik heb daarbij ervaren dat Tijdsurfen in zijn eenvoud zeer effectief is. Geen ingewikkelde systemen, maar praktische aanwijzingen die door iedereen direct toe te passen zijn.

Amsterdam
06- 28749565
www.workinflow.nl

Co-auteur van Getting Teams Done

Margreet Ridder, Trainer en acteur

‘Trainer van zorgprofessionals’  

Als je van die constante druk van ‘moeten’ af wilt. En als je milder wilt zijn voor jezelf leer dan Tijdsurfen. Je wordt effectiever, werkt met meer plezier en je richt je aandacht op de dingen die belangrijk voor je zijn.
Als oud-verpleegkundige en trainer van zorgprofessionals zocht ik een methode waar zorgprofessionals echt iets aan hebben. Tijdsurfen is volledig verwerkt in de training ‘Grip op je werkdruk’. Deelnemers voelen meer ontspanning en hebben er weer plezier in.

06 – 2283 2573
www.margreetridder.nl
Werkveld: zorgsector en open inschrijvingen

Jeanine Mechelinck, Agile coach en trainer  

‘Agile en Tijdsurfen’

De zeven aanwijzingen van het Tijdsurfen helpen een Agile Development Team om met elkaar vanuit een natuurlijke aandacht te werken. Het Tijdsurfen zorgt voor rustpunten en geeft een team een gemeenschappelijke taal. Het leert om te gaan met verstoringen in het werk en geeft inzicht in gedragspatronen. Het zorgt voor een meer ontspannen sfeer en een effectiever team dat inderdaad veel meer werkplezier ervaart.

06-20544704
www.mlinck.nl
Werkveld: organisaties en zakelijk

Frederike Bunjes, Studentendecaan & vertrouwenspersoon ArtEZ Zwolle

Verzorgt trainingen Tijdsurfen voor studenten aan ArtEZ in Zwolle, Arnhem en Enschede.

Zwolle/Arnhem

Caroline Idema, docent aan de Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ

Verzorgt modules Tijdsurfen voor studenten Theater Docent aan ArtEZ in Zwolle.

Zwolle/Arnhem

Ingrid Sikking, Zelfstandig coach en trainer 

‘Trainingen aan millennials’

Kom jij ook altijd tijd tekort? Al die taken, al die dingen die je moet of wil doen… Ik voelde me vaak opgejaagd. Zeker omdat mijn werk – ik was chef bij een landelijk dagblad – voor een groot deel uit deadlines bestond. Door het Tijdsurfen heb ik ontdekt dat je helemaal niet minder hoeft te doen om toch meer rust te ervaren. Ik geef nu trainingen aan millennials, die dikwijls kampen met keuzestress, en mensen die in de media werken.   

Rotterdam
06-52470026

Iris Weijman, Psycholoog

Tijdsurfen sprak mij direct aan doordat het veel natuurlijker aanvoelt dan de reguliere timemanagement technieken en het erg goed aansluit bij de mindfulness trainingen die ik geef. Als psycholoog, trainer en coach breng ik het Tijdsurfen en mindfulness in groepen en in individuele gesprekken over. Zeker als je net als ik met mensen werkt, biedt Tijdsurfen (in combinatie met mindfulness) veel voordelen. Het geeft je een basis van rust, aandacht en sprankeling waar je cliënten, patiënten, klanten en collega’s van mee profiteren!

Baarn, regio Midden Nederland
06-2316 4845
www.zeevantijdtrainingen.nl
Werkveld: bedrijfsleven, open inschrijvingen, individuele coaching, zorg en revalidatie

Lisanne Kohsiek, Consultant &Samhoud

Utrecht
030 – 234 8604
www.samhoud.com
Werkveld: biedt tijdsurfen aan als onderdeel van leiderschap- en teamprogramma’s bij &Samhoud

Lucien Staarink, Trainer

‘Tijdsurfen, zen en mindfulness’  

Mensen zijn hard opzoek naar rust. Bij mindfulness leer je uit de situatie te stappen en rustig op te merken wat er met je gebeurt. Bij Tijdsurfen leer je de rust in te bouwen in je handelen. Tijdsurfen is net als Mindfulness en Zen een manier om dieper in onze grondtoestand terecht te komen en te handelen vanuit rust, intuïtie en wijsheid. Met mijn werk- en trainerservaring in hightechbedrijven kan ik dit goed verbinden met de eisen van deze tijd.

West Betuwe
06 – 2211 8085
www.lotusopdelinge.nl

Estelle Schatorié, Psychosomatische oefentherapeut

‘Lijfelijk ervaren’ 

Als (psychosomatische ) oefentherapeut leer ik mensen goed te zorgen voor zichzelf. Daarbij is het goed omgaan met tijd een heel belangrijk aandachtspunt. Tijdens de cursus word je je ervan bewust van wat tijdsdruk mentaal en fysiek met je kan doen en daarnaast krijg je tools om beter om te gaan met je tijd. Hierdoor kun stress en evt daarmee gepaard gaande klachten reduceren en weer meer vanuit rust en plezier gaat leven. Je leert weer luisteren naar je eigen lichaam en te vertrouwen op je intuïtie. 

Venlo
077-3520017
www.inbalansvenlo.nl 

Ineke Tieltjes, Trainer en coach 

‘Tijdsurfen in Twente’ 

Voor iedereen die onrust ervaart in de werksituatie of privé en de wens heeft dit tij te keren. Naast jaren werkervaring in de gezondheidszorg en als trainer/coach, ken ik ook zelf de impact van stress. Ik heb leren schakelen tussen onrust en rust en begeleid hierin ook graag jou. 

Twente
06-45457479

Cindy Vermue, Maatschappelijk werkster, professional organiser

‘Maatschappelijk werker & professional organizer’ (opruimcoach)

In een wereld met een overvloed aan informatie (en spullen) kan het een grote uitdaging zijn om je energiebalans te bewaken. Dit geldt zeker voor mensen die als zorgprofessional werkzaam zijn.  Vaak is het werk immers emotioneel belastend en de werkdruk hoog. Het is de kunst om je niet teveel laten leiden door alles wat er gedurende een (werk)dag op je afkomt, maar vanuit kalmte en aandacht te kiezen wat je gaat doen. Tijdsurfen is hierbij een aangename methode die rust brengt.   

Marion van der Guchte, Organisatie- en teamcoach

Marion integreert het Tijdsurfen in de begeleiding die zij aanbiedt aan teams in het kader van haar bedrijf Marqup.

Baambrugge
06 – 4388 9956
www.marqup.nl
Werkveld: organisaties / zakelijk