Margriet Spaander, Financieel administratief medewerker

Margriet Spaander, Financieel administratief medewerker

Ook als je het boek “Ik heb de Tijd” al gelezen hebt en de 7 aanwijzingen al kent, is deze training zeer waardevol! Alles wordt nog eens goed besproken én je kunt je eigen vragen stellen waardoor het nog duidelijker wordt. Door de oefeningen raak je er meer mee vertrouwd. Ik doe nu de dingen 1 voor 1 en ik doe mijn best de witjes in ere te houden! Ik weet hoe ik het beste om kan gaan met knagende ratten. De wetenschap dat wanneer je haast hebt (wegens te veel willen doen in te weinig tijd) je niet nóg harder moet gaan maar juist even een stap terug moet doen, is mij het meest bijgebleven. En ook  dat je het onderbewuste een  kluwen kunt laten ontwarren. Wat daaruit komt is meestal beter voor mijn lijf en mijn hoofd.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.