Lezing ‘Gezond en stressvrij werken met Tijdsurfen’

Live of online

De lezing ‘Gezond en stressvrij werken met Tijdsurfen’ geeft een helder beeld van de herkomst van stress en werkdruk en laat zien wat je eraan kunt doen.

Paul Loomans weet gezond werken terug te brengen tot een zevental basisaanwijzingen. Hij speelt situaties voor, schetst metaforen en laat de toehoorders oefeningen doen die bij blijven. De deelnemer beseft hoe je ruis vermindert en daarmee aandacht schept. Hij begrijpt hoe belangrijke taken gaan leven en vooruit komen. Hij is zich bewust wanneer creativiteit zich kan uiten. Het pakkende vocabulaire dat Loomans gebruikt zorgt ervoor dan de inzichten beklijven en op de werkvloer herinnerd worden.

omgaan met stress
Verhoog het werkgeluk en werkplezier

Omgaan met stress volgens eigentijdse methode

Effectieve methode gebaseerd op 7 basisprincipes
– Prijswinnend boek ‘Ik heb de tijd’
– Heldere terminologie die aanstekelijk werkt
– Actieve deelname van het publiek
– Humoristische voorbeelden, pakkende metaforen
– Praktische tips  over omgaan met stress

 

Heldere bakens en praktische tips
– Overzicht scheppen en anticiperen
– Prioriteren
– Met aandacht werken en je intuïtie gebruiken
– Onderbrekingen en afleidingen verminderen
– Met voldoening werken en effectiviteit verhogen

Reacties lezing ‘Omgaan met stress’

‘Paul Loomans heeft voor ons tijdens de Leiderschapslunch een lezing over ‘Omgaan met stress’ verzorgt. Tijdsurfen blijkt een eenvoudige en praktisch methode die met herkenbare aanwijzingen laat zien hoe je vanuit rust je tijd kunt beheren. De toehoorders waardeerden de rustige en boeiende manier van vertellen. Ik kan een lezing over Tijdsurfen zeker aanraden.’
Leo Vlaskamp, Management Development Adviseur, ziekenhuis Rijnstate

‘De lezing werd erg enthousiast ontvangen door de deelnemers, vooral door de bijzondere invalshoek van waaruit Paul de stresshantering beschouwt. Leuk was om te merken hoe de term ‘witje’ meteen werd opgenomen en gedeeld. Graag wil ik onderzoeken of er nog verdere mogelijkheden bij Aegon zijn om dit programma aan te bieden.’
Wichert Noordeloos, Company Counseler Aegon

tijdsurfers-samen

Workshop aan de HUA in Amersfoort

Over de spreker van ‘Omgaan met stress’

Trainer en auteur
Als trainer en oprichter van De StressOntknoping inspireer ik mensen om vanuit rust te functioneren.
In 2013 verscheen ‘Ik heb de tijd, handleiding in tijdsurfen’ (bekroond als beste spirituele boek van het jaar en vertaald in Engels, Duits, Frans en Russisch).
In 2016 verscheen  ‘Goed gevoel, emoties als medicijn’.

 

Zen
Zenmeditatie is mijn passie en mijn bron. In 1984 heb de monnikswijding ontvangen. Mijn loopbaan ben ik begonnen als acteur en regisseur. Sinds 2006 onderzoek en ontrafel ik het stressfenomeen. Ik heb een gezin met drie kinderen.

 

Beeldend en interactief
In mijn werk als trainer voel je zowel de invloed van de zen als de acteur. Mijn aanpak is beeldend en interactief, men leert al doende. De sfeer in mijn workshops wordt als veilig ervaren, er is diepgang, afgewisseld met humor.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op om uit te wisselen of een offerte te vragen.
Wij beantwoorden vragen per email binnen 24 uur.
Tel: 06-42143553

Voorafgaand aan de lezing vindt er een intake gesprek plaats zodat de inhoud van de lezing afgestemd kan worden op de behoeftes van de deelnemers.

Wat vinden onze opdrachtgevers