Keuzehulp

Hieronder vind je een uitgebreidere beschrijving van de mogelijkheden.

  • Met het boek, de videotraining en de open workshops kun je zonder voorkennis beginnen.
  • Voor de Opleiding trainer Tijdsurfen is voorkennis van een van de trainingen vereist.

Het Boek

'Ik heb de tijd, handleiding in tijdsurfen' werd bekroond als beste spirituele boek van het jaar. Het beschrijft helder en humoristisch de 7 aanwijzingen van het Tijdsurfen. Bij elke aanwijzing is er een beknopte beschrijving, een helder praktijkvoorbeeld en een diepgaander commentaar. Extra aandacht is er voor het afhandelen van e-mail, omgaan met de telefoon en deadlines.

Online Training

In de Online - videotraining wordt je door middel van 12 video's begeleid om stap voor stap tijdsurfer te worden. Je krijgt voorbeelden en maakt opdrachten . Ook komen gedragspatronen aan bod, die het tijdsurfen negatief kunnen beïnvloeden, zoals perfectionisme of geen nee kunnen zeggen. Je kunt uitwisselen in een Facebookgroep of direct vragen aan Paul stellen. Meest gekozen!

Individuele Workshop

Je leert tijdsurfen onder directe begeleiding van Paul. Je kunt kiezen voor een workshop van 4 avonden plus een terugkomavond of voor een weekend-retreat in combinatie met zenmeditatie. De groepen zijn klein, de sfeer is veilig en aangenaam. Je leert door te ervaren. Naast de aanwijzingen van het Tijdsurfen zelf, wordt ingegaan op gedragspatronen die het Tijdsurfen negatief beïnvloeden.

Trainers Opleiding

Ben je trainer of coach en wil je het Tijdsurfen verder doorgeven binnen jouw bedrijf of organisatie, dan kun je de Opleiding tot trainer Tijdsurfen volgen. Doe hiervoor eerst de workshop Tijdsurfen of de Online training. De Opleiding is in een kleine groep en duurt 5 dagen in Amsterdam en een weekend in een klooster. Twijfel je of deze Opleiding iets voor jou is, vraag dan een gesprek aan met Paul.

Wat zeggen onze tijdsurfers