Ik heb de tijd, handleiding in tijdsurfen

door Paul Loomans, zenmonnik

‘Ik heb de tijd, handleiding in tijdsurfen’ is een bestseller op het gebied van tijdsbeheer (15de druk, 2024, meer dan 16.000 exemplaren verkocht). Het is inmiddels verschenen in 5 talen.
Het boek is bekroond als beste spirituele boek van het jaar.

 

Het juryrapport
‘We waarderen zijn lichte toon, de praktische toepasbaarheid van zijn aanpak en ook de terughoudende wijze waarop hij zijn eigen spirituele bron, het zenboeddhisme, heeft laten meeklinken in het boek. Daardoor nodigt hij iedereen, los van de eigen traditie, uit om met zijn methode meer orde en rust in het leven te krijgen en zo alle aandacht te kunnen geven aan de omgeving.’ 

 

Zeven aanwijzingen
De zeven aanwijzingen worden beschreven aan de hand van heldere voorbeelden. De aanwijzingen zelf lijken voort te komen uit oude ongeschreven tempelregels die de zenmonnik Paul Loomans weet te vertalen naar het snelle en uitdagende leven van vandaag.
Het is een concrete handleiding om vanuit rust te leven.

 

Het boek is geïllustreerd door Niels de Hoog.

Een gesigneerd exemplaar bestellen

Bestel een gesigneerd exemplaar bij de auteur voor € 23,50 excl. verzendkosten. Wanneer je het boek cadeau geeft, vermeld dan de voornaam van de ontvanger in een notitie. Deze wordt als aanhef gebruikt.

 

Een keer per week
Wij versturen de gesigneerde boeken een keer per week. Wil je het boek eerder ontvangen, dan kun je dit vermelden bij de verzendgegevens als notitie. We zullen het boek dan z.s.m. versturen.

Over het boek

door Paul Loomans, zenmonnik
bekroond als beste spirituele boek van het jaar
al meer dan 16.000 exemplaren verkocht
vertaald in het Engels, Duits en Frans

144 pagina’s
15de druk
Prijs: € 23,50
• Illustraties: Niels de Hoog
• Ontwerp: Quirine Reijman, De Zagerij
• Uitgeverij: AnkhHermes

Reacties van lezers