Estelle Schatorie, oefentherapeut mensendieck

Estelle Schatorie, oefentherapeut mensendieck

De methode van het Tijdsurfen is voor mij erg inspirerend en motiverend. Tijdsurfen is voor mij een manier die zeer praktisch toepasbaar is. Er komt niet alleen meer uit mijn handen, maar ook doe ik dingen nu met meer plezier. Ik heb beide boeken gelezen, de online cursus gedaan en het weekend Tijdsurfen en mijn enthousiasme is alleen maar gegroeid.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link