Engelien Kingma-Taphorn, secretarisse van Raad en Bestuur

Engelien Kingma-Taphorn, secretarisse van Raad en Bestuur

Door het Tijdsurfen ben ik rustiger, heb ik meer overzicht en voel ik mij minder opgejaagd. In mijn baan word ik vaak onderbroken in mijn werkzaamheden. Door deze training heb ik geleerd kalm te blijven en me niet te lagen opjagen. Daarnaast luister ik nu met meer aandacht, waardoor ik tijd voor de ander neem en daarmee ook tijd voor mezelf.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link