Martine des Tombe, dirigente

Martine des Tombe, dirigente

Al jaren leed ik onder de botsingen tussen de wereld van mijn chaotische, associatieve natuur en de strakke wereld van het timemanagement. Keer op keer mislukten mijn planningen en bleef ik zitten met het gevoel dat ik het wéér niet goed gedaan had. Toen ik kennismaakte met het Tijdsurfen voelde het voor mij alsof ik eindelijk mezelf mocht zijn. Ik deed het niet fout, maar eigenlijk juist goed, maar met de verkeerde methode. Dankzij het Tijdsurfen functioneer ik zonder schema’s , met schaarse lijstjes en met veel meer vertrouwen.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link