1
MAIN HEADING
Subheading
1
Ik heb de tijd, een handleiding in Tijdsurfen
Ik heb de tijd, een handleiding in Tijdsurfen × 1
-
+
23.50
Subtotaal 23.50
Verzending 3.50
Totaal 27.00

Je gegevens

Verzendadres

Je ontvangt een door de auteur gesigneerd exemplaar!

Bij het signeren wordt je voornaam vermeld. Wil je het boek aan iemand cadeau geven, kun je hieronder zijn of haar naam vermelden. Wil je een ongesigneerd boek? Ook dat kun je hier vermelden.

Kies je betaalmethode

  • Selecteer uw bank

Jouw persoonsgegevens worden gebruikt om jouw bestelling te verwerken, om jouw ervaring op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

* 100% veilig betalen*
Winkelmandje
1
Ik heb de tijd, een handleiding in Tijdsurfen
Ik heb de tijd, een handleiding in Tijdsurfen× 1
-
+
23.50
Subtotaal 23.50
Verzending 3.50
Totaal 27.00

Wat zeggen de lezers?

5/5

Ik heb met ontzettend veel plezier en met een gevoel van herkenning het boek gelezen. Ik heb er regelmatig hard om moeten lachen en soms een passage even moeten laten bezinken. Tijdsurfen helpt mij om de beleving van tijd en mijn gevoel van welzijn te vergroten.
Wat een verschil kun je bereiken met kleine aanpassingen in je denkwijze en manier van doen!

Monique Hunck

5/5

Boek dat lekker weg leest, met aansprekende illustraties, en je een praktische ‘hands-on’ methode biedt om relaxter met de drukke dagen om te gaan. Het echt laten inslijten van de intuïtieve patronen kost tijd, maar zaken als ‘witjes’ zijn direct toepasbaar. Ook praktische tips rondom e-mail, smartphone gebruik en (niet onbelangrijk) leuke dingen doen. Heeft me al direct rust gebracht, en ga het boek er zeker nog een aantal keer bij pakken, om een geoefend ‘tijdsurfer’ te worden!

Mark Nijmegen

5/5

Enorm goed boek. Na burn-out me gestort in mindfulness boeken, daarna dit boek Tijdsurfen (timemanagement) op mijn pad gekomen. Erg veel aan gehad. Het is simpel geschreven, erg goed toepasbaar en uit te voeren in al je dagelijkse dingen en… het werkt !

Nance Raamsdonkveer