Bettina van Zalingen, Zelfstandige, België

Bettina van Zalingen, Zelfstandige, België

Paul, dank je wel voor de videotraining! De training brengt kwalitatief veel met zich mee. Het is een compleet geheel, zeker met de extra oefeningen en video’s naast de cursuslessen. De video’s van de lessen spraken mij goed aan en de nodige humor was alom aanwezig. Ik was aangenaam getroffen door het anders benoemen van zaken die we in ons dagelijks leven als normaal beschouwen. Ik was blij met de les hoe je emoties ook kunt plaatsen en dat dit vaak maar gedachten zijn, ruis die je niet nodig hebt. Ik kijk nog vaak terug in mijn bewaarde cursusmap met aantekeningen om het geheugen even op te frissen. Hartelijk dank van een zeer tevreden mens!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.